Közeledik az esküvőd, és még mindig nem tudod, hogy milyen harisnyanadrágot viselj az esküvői ruhád alá? Úgy gondolod, hogy a harisnyanadrág nem illik az esküvői megjelenésedhez? Vagy talán attól félsz, hogy megbocsáthatatlan hibát követsz el, ha harisnya nélkül jelensz meg?

 Ismerd meg a menyasszonyok által használt trükköket, és válaszd ki azt a megoldást, amelytől magabiztosnak érzed majd magad a nagy napon. 

Mikor viseljünk harisnyanadrágot az esküvői ruha alatt?

Tagadhatatlan, hogy az esküvői harisnyanadrág a menyasszonyok kedvenc választása. Miért? Először is, a nők hozzászoktak a harisnyanadrág kényelméhez. Amit ismerünk, az biztonságérzetet és kényelmet ad nekünk. Pontosan ugyanez a helyzet a harisnyanadrággal az esküvői ruha alatt. A színben, méretben és átláthatóságban jól megválasztott klasszikus harisnyanadrágok szinte észrevehetetlenek lesznek. Ezenkívül a sima harisnyanadrágok tökéletesen felfedik a díszes harisnyakötőt, amelyet a menyasszonyok a jó házassági élet előjeleként viselnek. Mi több, néhány harisnya formálja az alakot. Az ilyen modellek tökéletesek egy vékony és finom anyagból készült szűk menyasszonyi ruha alatt. A harisnyanadrág az esküvői ruha alatt télen és ősszel kötelező darabnak tűnik. És nem hiszem, hogy bármelyikünknek is kétségei lennének efelől, hiszen ki akarna fázni a saját esküvőjén

Fehér csipke harisnyanadrág az esküvői ruhához 

Milyen helyzetekben nem feltétlenül jó kombináció a harisnya és az esküvői ruha?

A harisnya az esküvői ruha alatt kétségtelenül kényelmet jelent, de van amikor mégsem tűnik jó megoldásnak. Különösen akkor, ha az esküvőre nyáron, forró napon kerül sor. Egyrészt a menyasszonyoknak már az esküvői ruhájukban is melegük lehet, nemhogy akkor, ha harisnyát viselnek alatta. Mi több, a menyasszonyok és a vőlegények gyakran döntenek egy bizonyos stílusú fogadás, dekoráció és ruha mellett. A legújabb trend a boho stílus, amely megköveteli a menyasszonytól, hogy légies menyasszonyi ruhát viseljen.

esküvői combfixfehér combfix csipkés

Fehér harisnyakötő az esküvőre

Nyáron a harisnya tűnik a legjobb választásnak az esküvői ruha alatt. Klasszikus combfix harisnya vagy esküvői harisnya harisnyatartó övvel - hogy melyik mellett döntesz, az attól függ, miben érzed magad a legkényelmesebben. A harisnyáknak rengeteg más előnye is van, amit néhányan valószínűleg nem is tudnak. 

A közhiedelemmel ellentétben kényelmesek. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, és próbálja ki a derékpántot, amely a szilikonnál jobban véd a lábról való lecsúszás ellen.

A harisnyák nagyon érzéki és szexi női fehérneműk. Minden menyasszony különlegesnek fogja érezni magát!

Akárcsak a harisnyanadrágok, a harisnyák is többféle árnyalatban, vastagságban és mintázatban kaphatók. Biztos, hogy a legtöbb menyasszonyi ruhához illenek.

Mit viseljünk nyitott orrú cipővel?

Az elegáns szandálok, nyitott orrú vagy nyitott sarkú cipők egyre gyakrabban láthatók a menyasszonyok lábán. Ilyen cipővel a lábat nem szabad harisnyával vagy harisnyával takarni. Ha szép az idő, és úgy dönt, hogy szandált viselsz - a legjobb megoldás, ha lemondasz a lábak takarásáról. Ne aggódj, nem lesz csúnya vagy nem elegáns választás. 

Két divatos alternatíva a harisnyanadrágra az esküvői ruha alatt

Nem ritka, hogy a meleg tavasszal és nyáron házasodó menyasszonyok lemondanak a harisnyanadrágról az esküvői ruha alatt. Azoknak a hölgyeknek, akik egyáltalán nem szeretnék eltakarni a lábukat, összegyűjtöttünk néhány divatos trükköt, amelyet bátran bevethetnek:

Folyékony harisnyanadrág - egy olyan megoldás, egy spray, amelyet a közelmúltig csak a kifutómodellek használtak. Mostantól mindannyiunknak sima, bársonyos lábai lehetnek gyönyörű barna színben, anélkül, hogy harisnyát kellene viselnünk.

Titokzokni - ezt a trükköt minden nő alkalmazza, aki nem szeretné, hogy a zoknija látszódjon, és a lába izzadjon vagy mozogjon a cipőben. Leggyakrabban balerinákkal viselik, de esküvői cipőkkel is jól működnek. Nekik köszönhetően a lábad nem csúszik, és álompapucsod nem dörzsölődik le, ráadásul anélkül, hogy harisnyát kellene viselned.