Közeledik az esküvőd, és még mindig nem tudod, hogy milyen harisnyanadrágot viselj az esküvői ruhád alá? Úgy gondolod, hogy a harisnyanadrág nem illik az esküvői megjelenésedhez? Vagy talán attól félsz, hogy megbocsáthatatlan hibát követsz el, ha harisnya nélkül jelensz meg?

 Ismerd meg a menyasszonyok által használt trükköket, és válaszd ki azt a megoldást, amelytől magabiztosnak érzed majd magad a nagy napon. 

Mikor viseljünk harisnyanadrágot az esküvői ruha alatt?

Tagadhatatlan, hogy az esküvői harisnyanadrág a menyasszonyok kedvenc választása. Miért? Először is, a nők hozzászoktak a harisnyanadrág kényelméhez. Amit ismerünk, az biztonságérzetet és kényelmet ad nekünk. Pontosan ugyanez a helyzet a harisnyanadrággal az esküvői ruha alatt. A színben, méretben és átláthatóságban jól megválasztott klasszikus harisnyanadrágok szinte észrevehetetlenek lesznek. Ezenkívül a sima harisnyanadrágok tökéletesen felfedik a díszes harisnyakötőt, amelyet a menyasszonyok a jó házassági élet előjeleként viselnek. Mi több, néhány harisnya formálja az alakot. Az ilyen modellek tökéletesek egy vékony és finom anyagból készült szűk menyasszonyi ruha alatt. A harisnyanadrág az esküvői ruha alatt télen és ősszel kötelező darabnak tűnik. És nem hiszem, hogy bármelyikünknek is kétségei lennének efelől, hiszen ki akarna fázni a saját esküvőjén

Fehér csipke harisnyanadrág az esküvői ruhához 

Milyen helyzetekben nem feltétlenül jó kombináció a harisnya és az esküvői ruha?

A harisnya az esküvői ruha alatt kétségtelenül kényelmet jelent, de van amikor mégsem tűnik jó megoldásnak. Különösen akkor, ha az esküvőre nyáron, forró napon kerül sor. Egyrészt a menyasszonyoknak már az esküvői ruhájukban is melegük lehet, nemhogy akkor, ha harisnyát viselnek alatta. Mi több, a menyasszonyok és a vőlegények gyakran döntenek egy bizonyos stílusú fogadás, dekoráció és ruha mellett. A legújabb trend a boho stílus, amely megköveteli a menyasszonytól, hogy légies menyasszonyi ruhát viseljen.

esküvői combfixfehér combfix csipkés

Fehér harisnyakötő az esküvőre

Nyáron a harisnya tűnik a legjobb választásnak az esküvői ruha alatt. Klasszikus combfix harisnya vagy esküvői harisnya harisnyatartó övvel - hogy melyik mellett döntesz, az attól függ, miben érzed magad a legkényelmesebben. A harisnyáknak rengeteg más előnye is van, amit néhányan valószínűleg nem is tudnak. 

A közhiedelemmel ellentétben kényelmesek. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, és próbálja ki a derékpántot, amely a szilikonnál jobban véd a lábról való lecsúszás ellen.

A harisnyák nagyon érzéki és szexi női fehérneműk. Minden menyasszony különlegesnek fogja érezni magát!

Akárcsak a harisnyanadrágok, a harisnyák is többféle árnyalatban, vastagságban és mintázatban kaphatók. Biztos, hogy a legtöbb menyasszonyi ruhához illenek.

Mit viseljünk nyitott orrú cipővel?

Az elegáns szandálok, nyitott orrú vagy nyitott sarkú cipők egyre gyakrabban láthatók a menyasszonyok lábán. Ilyen cipővel a lábat nem szabad harisnyával vagy harisnyával takarni. Ha szép az idő, és úgy dönt, hogy szandált viselsz - a legjobb megoldás, ha lemondasz a lábak takarásáról. Ne aggódj, nem lesz csúnya vagy nem elegáns választás. 

Két divatos alternatíva a harisnyanadrágra az esküvői ruha alatt

Nem ritka, hogy a meleg tavasszal és nyáron házasodó menyasszonyok lemondanak a harisnyanadrágról az esküvői ruha alatt. Azoknak a hölgyeknek, akik egyáltalán nem szeretnék eltakarni a lábukat, összegyűjtöttünk néhány divatos trükköt, amelyet bátran bevethetnek:

Folyékony harisnyanadrág - egy olyan megoldás, egy spray, amelyet a közelmúltig csak a kifutómodellek használtak. Mostantól mindannyiunknak sima, bársonyos lábai lehetnek gyönyörű barna színben, anélkül, hogy harisnyát kellene viselnünk.

Titokzokni - ezt a trükköt minden nő alkalmazza, aki nem szeretné, hogy a zoknija látszódjon, és a lába izzadjon vagy mozogjon a cipőben. Leggyakrabban balerinákkal viselik, de esküvői cipőkkel is jól működnek. Nekik köszönhetően a lábad nem csúszik, és álompapucsod nem dörzsölődik le, ráadásul anélkül, hogy harisnyát kellene viselned.

A hálóruháról se feledkezz meg!

Ha esküvőre készülsz, a megfelelő hálóruha beszerzése létfontosságú része lehet a készülődésnek. Egy elegáns, de kényelmes hálóruha, amely illeszkedik a nagy nap hangulatához és a személyes stílusodhoz, hozzájárulhat az esküvői élmény teljességéhez. Az esküvői éjszaka és a nászút fontos pillanatai az életednek, így természetes, hogy szeretnél különlegesnek érezni magad ebben az időben. Egy szép hálóruha beszerzése, ami jól éreztet és amiben vonzónak érzed magad, nagyban hozzájárulhat az önbizalmadhoz és komfortérzetedhez. Ezen túlmenően, a gondosan kiválasztott hálóruha meglepetést is okozhat a párodnak, és romantikus hangulatot teremthet az esküvői éjszakára és a nászútra.