Barion Pixel

Gatta harisnya

11 termék található.

1-11 / 11 elem mutatása

A Gatta harisnya  ötvözi a minőséget a stílussal. Az összes harisnyanadrág kiváló minőségű , Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagok felhasználásával készül, vagyis nem tartalmaznak egészségre és a környezetre káros anyagokat.

A fejlett technológia miatt a harisnyanadrág maximális kényelmet és egyben elegáns megjelenést nyújt.  A Gatta harisnyanadrágokkal megfeledkezhet a lefutó szemekről , a megerősített lábujjrész, a nyomásmentes bordázat vagy a kényelmes nadrágos rész érzésével pedig magabiztosnak érzed magad. Minden új modellt számos tesztnek vetnek alá, hogy végül az üzletek polcain, majd a szekrényében a legjobb minőségű harisnyanadrág kerüljön kiszállításra . Ebből a célból az ISO rendszerrel összhangban működik egy nemzetközi szabvány, amelynek meg kell felelni.. 

Gatta cég ismert termékei közös vannak a népszerű kompressziós harisnyák, melyek megakadályozzák  a cellulit  és a lábdagadás kialakulását.. Az alakformáló harisnyákat nemcsak a ünnepi alkalmakkor, de a mindennapokban is élvezheted.

A kismama harisnyanadrág kollekció termékei a terhesség időszakában hivatottak szebbé tenni a mindennapokat. Nem szorítják a pocakot, ugyanakkor tökéletesen alkalmazkodnak az alakhoz. Az ágyékrészben megerősödnek , megkönnyítik a gerinc terheit az elülső részen pedig egy speciális, félkör alakú varrás támasztja alá a hasat .