Barion Pixel

Adrian harisnya

2 termék található.

1-2 / 2 elem mutatása

Az Adrian harisnyanadrág gyártás 1984-ben egy kötőgéppel kezdte meg működését, amely ma már emléktárgyként funkcionál. A vállalat folyamatosan bővítette gépparkját így a modern gépeknek és k és a felelős és hűséges csapat kemény munkájának köszönhetően mára már a harisnya piac jelentős szeletét mondhatja magáénak.

Minden kiszállított terméket többféle színben és a jelenlegi trendeknek megfelelően gyártanak. Termékeik a világ minden sarkában elérhetőek. Figyelembe véve a piac igényeit, nagyon vékony harisnyáktól, vastag harisnyán át, a mintás, esküvői harisnyanadrágokat, valamit nagyméretű harisnya modelleket térdharisnyákat és valamint poliamid és pamut zoknikat kínálnak. 

 A harisnyanadrág kiváló kiegészítője minden stílusnak, a minták széles választéka áll rendelkezésre, az elegáns, klasszikustól a modernig: pöttyös harisnyanadrág vagy kissé vastagabb pamut harisnyanadrágig.

Ha szereted a divatos darabokat, akkor az Adrian kínálatában mintás és színes harisnyanadrágokat találsz visszafogott apró, vagy színe dekoratív motívumokkal.