Barion Pixel

Hogyan válasszuk a harisnyanadrágot, vagyis milyen típusok közül lehet választani?

A harisnyáknak többféle típusa kell, többféle típusnak is érdemes lennie a ruhatáradban:

- Klasszikus, vastag harisnyanadrág - tökéletes  a hidegebb napokra, de akkor is, ha valami különlegesre vágysz. Remekül leplezik az esetleges hibákat , és  a legtöbb stílushoz illeszthetőek. Nagyon jól passzolnak tavaszi és őszi-téli csizmával is. Hétköznapra és esti stílushoz is kiválóan passzol.

Alacsony derekú hipster harisnyanadrág - nadrágos részük csípőszinten végződik. Leggyakrabban alacsony ceruzaszoknyákhoz választják őket. Gyönyörű csipkés változatokban kaphatók, szexi és elegáns hatást keltve.

csípő harisnya

- Klasszikus, vékony harisnyanadrág - az ilyen típusú harisnyanadrág szinte bármilyen stílushoz passzol. Minden nő ruhatárában kell lennie jó néhány alapdarabnak belőlük. Mivel az ára alacsony így, a nem lesz probléma a rendszeres beszerzéssel. Mivel különféle vastagságban, így egész vékony változatban is kaphatók, az irodában dolgozó hölgyek még a forró napokon is betarthatják az öltözködési szabályokat. Szandállal és sarok nélküli cipővel is viselhetjük, ráadásul védik a lábat a feltörés ellen is.

- Mintás harisnyanadrág - Lelkes rajongói és ellenzői is vannak a mintás stílusnak.  Megfelelő választás esetén szuperül feldobhatja az öltözéket.

mintás harisnyanadrág

Harisnya vagy harisnyanadrág. Melyiket, mikor viseld?

Elsősorban a ruhától függ, hogy a harisnya vagy a harisnya jobb választás. A hölgyek preferálják a   a harisnyanadrágot, mert nem csúszik le a lábakról és tökéletesen illeszkednek hozzájuk. A harisnyanadrág minden bizonnyal jobban megéri az egész éves hordhatóság szempontjából, mert nyáron és télen is viselhető. Ráadásul hűvösebb napokon a harisnya nem nyújt akkora kényelmet, mert nem takarja az érzékeny csípő részt.

Romantikus randevúra viszont nagyon nőies egy valódi harisnya. Ha nem is a legkényelmesebb darab, de combfixként viselve vagy harisnyatartóval igazi érzéki csáberőt kölcsönöz.

A harisnyát és harisnyát ötvöző érdekes megoldás a harisnyatartós harisnyát utánzó harisnyanadrág. Rafináltan egyszerű és egész évben különböző stílusokkal viselhetők.

Hogyan válasszunk harisnyanadrágot egy adott stílusú ruhához?

A harisnya kiválasztása a ruhához nagyban függ attól, hogy milyen anyagból készült a ruha, és vannak-e minták is  a felületén. Ha nincs rajtad más minta vagy kiegészítő, akkor a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok a harisnyák terén. Viszont az erősen díszített ruhák nagy kihívást jelentenek, amellyel mindenképpen kevésbé díszített vagy teljesen sima harisnyát kívánnak.

- Fontos ünnepekre és üzleti találkozókra - egyszínű test vagy fekete színben

- Temetésre - fekete.

- Partikhoz és randevúkhoz - mintás, színes, a ruha színéhez igazodjon

fekete harisnyanadrág

Melyik harisnya illik a legjobban a piros ruhához?

A piros ruhás nő mindig feltűnő jelenség, de ki kell választania a számára megfelelő harisnyát. Az ilyen ruhák általában nagyon mutatósak, de a harisnya már legyen visszafogott, a legalkalmasabbak a bőr tónusához hasonló testszínű vagy a fekete színű vékony harisnyák.

A harisnyanadrág olyan kiegészítő, amelyet nemcsak hidegebb napokon érdemes választani, hanem akkor is, ha karcsúsítani és szebbé varázsolni szeretnéd a lábad. Különböző méretben, mintában, vastagságban és színben kaphatók, ennek köszönhetően a hölgyek mindegyikének lehetősége van a kialakított stílushoz illeszteni őket.

Ha úgy érzed, hogy a harisnya nem elég meleg a téli időszakban, akkor nem árt tudnod, hogy a vastag női harisnyanadrág sokkal jobban védi a lábakat a hideg ellen, mint akár egy farmernadrág. A választásnál a szín mellett ügyelni kell a  méretre, és a vastagságra is. A tökéletes összhatás csak úgy érhető el ha a harisnya megfelelően fekszik a lábakon.

Végezetül, de nem utolsó-sorban: Hogyan válasszuk ki a megfelelő harisnyanadrág méretét?

Sokunknak kihívás a megfelelő harisnyanadrág mérete. Segítünk egy kicsit jobban eligazodni az útvesztőben. A harisnyanadrág csomagolása tartalmazza a gyártótól származó információk a, hogy az adott modell mely súlyra, magasságra és csípő kerületre készült Ha nem tudod biztosan a méretedet, akkor egy  mérőszalaggal könnyedén megkaphatod a helyes méretedet. 

A méreteknél fontos tudni, hogy nem csak a csípő körmérete vagy testsúly számít, hanem a magasság is, hiszen, a harisnyák mindig csak meghatározott magasságra készülnek. Ha pl. valaki nagyon magas de vékony, akkor is a magasságának megfelelő mérette kell választania, ha a csípője és a súlya alapján a kisebb is megfelelő lenne.

A legtöbb. gyártó az alábbi méretekkel dolgozik:

- 1. szám: 152 cm-nél alacsonyabb hölgyekre, akiknek csípő kerülete kisebb, mint 96 cm és 40-55 kg,

- 2. szám: 152–158 cm magas hölgyekre, 96–100 cm csípő kerülettel és 55–68 kg testtömeggel,

- 3. szám: 158-164 cm-nél közötti nőkre csípő kerülete 96–108 cm csípő kerülettel, súlyuk 68–78 kg közötti,

- 4. szám: 164–176 cm magas hölgyekre 104–122 cm-es csípővel és 78–85 kg-os súllyal,

- 5. szám: nőknél 170–176 cm magas hölgyekre, akiknek csípő kerülete 108–120 cm, akiknek a súlya meghaladja a 85 kg-ot.

Fontos, hogy a harisnyanadrág méretét egyedileg alakjának és méreteinek megfelelően válaszd ki. Nincs olyan, hogy univerzális harisnyanadrág!A túl rövid harisnyanadrág nem illik jól az ágyékba, a túl hosszú harisnya pedig gyűrődik a lábak felületén. Nincs annál rosszabb, ha a harisnyanadrág csúszkál és nem megfelelően fekszik a lábon.