Barion Pixel

Az elmúlt évek legforróbb trendje kétség kívül a necc harisnya. Az vagány stílusú hölgyek ugyan többet engednek meg maguknak, de a többség meglehetősen konzervatív, így némi bátorság kell ehhez a stílushoz.

De hogyan is csempésszük be észrevétlenül ezt a ruhadarabot az öltözékünkbe?

A necc harisnyanadrág különféle mintázatú hálóból készül: nyolcszögek, körök és hatszögek. Stílustól függően a neccharisnyák lehetnek csábítóak vagy finomak és elegánsak. 

A karcsú lábú hölgyeken mutatnak a legjobban, mert a minták általában kissé erősítik a lábat. Nem árt azt sem tudni, hogy a necc harisnya a lábizmokat és az esetleges felesleges kilókat is kiemeli!

nagylukú necc harisnyakisszemű necc harisnya

Tudtad? Néhány tény a necc harisnyáról:

§  Főleg tavasszal, nyáron és ősszel érdemes felvenni, nyitottságuk miatt télre nem ajánlott

§  Ez az egyetlen harisnya, amely jól mutat nyitott cipővel.

§  A legjobb, ha jól ismert márkák  harisnyanadrágjára fogadunk, hogy biztosan jó minőségűek legyenek. A háló ugyanis  meglehetősen vékony anyagból készül, így könnyen sérül szakad  így minél minőségibb a gyártási folyamat, annál hosszabb ideig lesznek használhatóak.

§  A necc harisnya meglehetősen provokatív, ezért óvatosan kombinálja más ruhákkal és kiegészítőkkel. Közönségesen mutathat túl szűk és rövid szoknyákkal, valamint bőrszoknyával is. Túlzó hatást kelt mély dekoltázsú blúzzal, miniszoknyával vagy nagyon magas sarkú cipővel kombinálva is. Ha necc harisnyát veszünk fel, jobb, ha nem fedjük fel az egész lábat. A kevesebb több elvet érdemes itt követni. Ezért érdemes a rövidnadrághoz magas csizmát, a magas sarkú cipőhöz ceruzaszoknyát tenni.

§  Minél kisebb lukú a necc háló, annál finomabb a hatás. Ha most barátkozol  ezzel a stílussal, akkor jobb, ha kis lyukú harisnyanadrággal kezdesz.

Milyen ruhákkal kombináld?

Ruhához, például kötött ruhához való necc-harisnya nagyon jó választás. Tökéletes lesz a stílusod nappal és az esti randikon. Az egyszerű combközépig érő ruhákhoz passzolnak a kis lyukakkal ellátott necc-hálók A kiegészítő díszítések hiánya és a magas dekoltázs egyben érdekessé és tónusosabbá teszi az öltözéket.

 A nagy lukkal rendelkező necc-harisnyák este vagy késő délután jöhetnek szóba. Napközben túlságosan kihívónak tűnhetnek – különösen az irodában vagy az egyetemen.

 A fekete neccharisnyát nyitott hátú estélyi ruhával lehet stílusosan kombinálni. Különleges alkalmakra flitteres vagy csillogó stílust választhatsz. 

A miniszoknya-neccharisnya páros a stílusosan kombinálható egy túlméretezett pulóverrel vagy blúzzal. Egy motoros kabát vagy egy férfi dzseki ugyanolyan jól használható. Ezeknek az elemeknek köszönhetően az outfit nem közönséges, hanem lezser ... és szuperdivatos lesz.

Na, és nadrággal viselve?

Ha tetszik a necc stílusa, de mégis, túl soknak érzed, akkor necc zokni- is szóba jöhet alternatívaként. 

A farmernadrág alatti necc harisnya az Instagram slágere, a legjobb, ha nagy, kopott lyukas farmerrel kombinálod. Rövid felsővel viselve is jól mutatnak. A derékmagasságban a nadrág alól kiálló hálók érdekfeszítőek és vonzzák a figyelmet. A bakancs is jól mutat hozzá, izgalmasan szexi katonai stílusban. A térdig érő necc-zokni csak a  nadrághoz passzol, jól mutat benne a kivillanó boka. Balerinacipővel vagy sportos tornacipővel lehet kombinálni Az elegáns megjelenés érdekében vegyél fel magassarkút vagy kivágott balerinacipőt – agy a kiegészítőt teljes pompájában fog látszani, mégis visszafogott leszel. Ha szereted az eredeti darabokat, akkor válassz masnival vagy fodrokkal díszített necc-zoknit, amely kacéran kiemelkedik a nadrág szára alól.