Barion Pixel

Harisnyanadrág

27 termék található.

1-27 / 27 elem mutatása

A harisnyanadrágok ezer arca

Sokféle típust kínálunk - a klasszikus, átlátszó harisnyanadrágoktól, fekete és mintásan át a funkcionális és kompressziós típusokig.

Vannak kismama harisnyanadrágok és plusz size, molett méretű harisnyanadrágok is a kínálatban. A vékony modellek tökéletesek a nyári ruhákhoz és a vastag, meleg téli harisnyanadrágok a téli időszakra. Különleges alkalmakra esküvői és erotikus harisnyanadrágot kínálunk. hogy minden nő szépnek és érezhesse magát, egy kényelmes harisnyában.

Mire kell figyelni a harisnyanadrág színének kiválasztásakor?

A harisnyanadrág színét ízlésed szerint viseld, de vedd figyelembe az aktuális trendeket és a stílus jellegét. A hivatalos öltözethez a harisnyát a szigorúan meghatározott öltözködési szabályoknak megfelelően kell viselni. A testszínű árnyalatot az arcbőröd színének megfelelően válaszd ki. Inkább legyen egy kicsit sötétebb, mint a világosabb színű. Az átlátszó fekete harisnyanadrág tökéletes a sötét tónusú esti ruhákhoz.  A cipőddel egyező színű harisnya optikailag hosszabbítja. a lábat.

A harisnyanadrág felvétele

A harisnyanadrág helyes felvétele a kulcsa, hogy megfelelően álljon és kényelmes legyen. Ehhez elég néhány egyszerű lépés:

Vedd le a kezedről a kiálló szúró ékszereket, és nagyon vigyázz a körmeiddel, különösen, ha hosszúak. Ezzel a két dologgal tudod a legtöbb kárt okozni a harisnyában.

 

1.     görgesd le a harisnyanadrág felső részét egészen a lábujjakig, kissé nyújtsd meg, és kezdje el húzni felfelé a lábadon,

2.     amikor az egyik oldalon eljutottál egy pontig, akkor tedd ugyanezt a másik oldallal is, hogy egyformán haladj a két lábbal

3.     hüvelykujjad a harisnyán belül tartva húzd át a harisnyanadrágot a lábfejeden

4.     finoman nyújtsd a bugyi részt, és igazítsd csípőre, a fenékre és a hasra

5.     rendezd el a derék körül, és simítsa ki az esetleges redőket