Barion Pixel
Sokan a harisnyanadrágot olyan kiegészítőként kezelik, amellyel gyorsan befejezhetik az öltözködést. Nincs is ezzel semmi gond, de néha a harisnya sokkal nagyobb szerepet játszhat, mint gondolnád. Teljesen megváltoztatják a megjelenést, megfelelő stílust adnak neki, és még önkifejezésben is segítenek. És végül, amit a nők a legjobban szeretnek, az éppen a színválasztás! Követheti preferenciáit, az uralkodó trendeket, kiválaszthatja a harisnya színét az egyes ruhákhoz, illetve az évszaktól függően. Választhatsz a semleges testszínű harisnyát vagy a klasszikus fekete modellek és a szezonális divat színes slágerei  közül.
kétszínű harisnya

TESTSZÍNŰ HARISNYANADRÁG

Tökéletesen tükrözik a természetes bőrtónust, különösen tavasszal ajánlott, amikor finom barnaságot imitálhatnak a lábakon. A természetes hatás érdekében válasszon olyan harisnyanadrágot, amely a lehető legközelebb áll a bőrtónusához, vagy esetleg egy árnyalattal sötétebb, mint a bőrtónusa (a túl erős kontraszt nem néz ki jól). 

Tudtad? A világos harisnya a világos stílusokkal néz ki a legjobban
Érdekes módon ez a szabály nem csak a harisnyanadrágra vonatkozik, hanem a lábbelikre is. A könnyű, például fehér, ekrü vagy bézs árnyalatú kiegészítők a legjobban kombinálhatók hasonló színű ruhákkal kombinálhatók. Az összeillő színekkel optikailag meghosszabbítod és karcsúsítod az alakod,  ízléses összhatást keltve.
 Ha fontos üzleti megbeszélést vagy randevúzást tart a kedvesével, a legjobb, ha a átlátszó harisnyákat választani melyek elegánsak, és az exkluzív felületeknek köszönhetően növelik az érzéket. Ha azonban az öltözködési kód megengedi és megszegheti a jelenlegi konvenciókat, és fényes felületű harisnyát is viselhetsz

A testszínű harisnya a sokoldalúságot és az időtlenséget jelent.


A testszínű harisnyanadrágok a lehető legközelebb álljanak a bőrszínhez, aminek köszönhetően láthatatlanok lesznek, és finoman kiemelik az öltözékedet. A folyamatosan változó trendek ellenére mindig is nagyon népszerűek lesznek a női vásárlók körében.

Mikor viselj fekete harisnyát?


Fekete magas sarkú cipőkkel kombinálva egy fekete harisnya csodákra képes. Elegáns, klasszikus vagy estélyi ruhákhoz átlátszó modelleket viselj. Ha karcsú lábaid vannak akkor jól mutatnak a harisnyák a varrásal a hátán vagy akár szexi neccharisnya. A fekete átlátszatlan vagy félig átlátszatlan harisnya más stílusokhoz is tökéletes. Ha karcsúsítani szeretnéd a lábad akkor matt és nem átlátszó  harisnyanadrágot válassz.
fekete mintás harisnyanadrág

SZÍNES HARISNYANADRÁGok kavalkádja

Erős, határozott színekben pompázó, az adott évszakhoz igazodó harisnyanadrágok, az öltözék egyik fő elemét alkotják,. Természetesen nem mindenkinek és minden alkalomra való a színes harisnya, de remek lehetőség a trendekkel való játékra, önmagad és hangulatod eredeti kifejezésére, egyedi, és a szó minden értelmében színpompás összeállítására.
zöld harisnyapiros harisnya
TIPPEK SZÍNES HARISNYÁKHOZ
Különféle színű ruháid vannak? Milyen színű harisnyanadrágot válassz, ha fontos üzleti találkozód van vagy romantikus estére készülsz  kedveseddel? Minden nő ruhatárának elmaradhatatlan kelléke az ún kis fekete ruha. Napi szinten kombinálhatod mintás harisnyával és azonnal kész a teljesen egyedi megjelenés.
Ha viszont hivatalos eseményre készülsz, akkor , a legjobb, ha klasszikus fekete  színű harisnyával viseled, vagy divatos mintával, de szigorúan ugyanabban az árnyalatban. 
Vadító piros ruha a kedvenced? Ha nem félsz a  kísérletezéstől, a stílust legjobban a klasszikus fekete harisnya és a vöröshez közeli árnyalatok, például a finom rózsaszín vagy a bordó hangsúlyozzák ki. Természetesen a vérvörös ruha meztelen és átlátszó harisnyanadrággal is zseniális lesz. 
A tavaszi és nyári szezonban nagyon népszerűek a világos ruhák. De mivel lehet ezeket kombinálni? A legjobban az azonos árnyalatú elemekkel fognak kinézni, így letisztult  megjelenést kölcsönözve.