Barion Pixel

A harisnya alapvető darab minden nő ruhásszekrényében, évszaktól függetlenül. A hideg beálltakor a harisnyanadrágot megfelelően kell kiválasztani, hogy kényelmes legyen, illeszkedjen a kiválasztott ruhához, és ugyanakkor ne fáz meg benne.

Tavasszal és nyáron általában több lehetőség van merész stílusban öltözni, de még a hideg évszakban sem szabad vonakodni ettől. A harisnyával pofon egyszerúen feldobhatsz egy ruhát, még akkor is, ha  vastag anyagokról van szó. A hideg évszak sztárjai hangsúlyozzák a nőiességet, kiemelik az előnyös formákat, sőt elfedik az apró hiányosságokat.

A választás megkezdése előtt azonban néhány dolgot el kell dönteni:

- Vastag vagy vékony anyagú legyen?  Hideg lévén valószínűleg az első lehetőség felé hajlik, 60 Denes vagy még ennél is vastagabb harisnyát kell választania ha azt szeretnéd, hogy viselése a kellő védelmet nyújtson.

- Válasszd ki a megfelelő méretet! Azt ami akar leesni rólad, és nam csinál ózna ráncokat semamelyek teljesen tönkreteszik az öltözékedet. Vásárlás előtt győződj meg róla, hogy ismered a méretedet, és ennek megfelelően válassz.

Ha a fenti 2 dolog már megvan, akkor mr csak a megfelelő stílust kell kiválasztanod!

Válaszd a "színesebb" lehetőséget!

A vastagabb harisnyák egy kicsit mindig több lehetőséget hagynak a színválasztás terén. 

A szürke és a fekete mindig mindig jól illeszkednek  a klasszikus öltözékekhez. Tévedés kizárva, viszont egy kissé unalmas is egy idő után. Törj ki a hétköznapokból, válassz egy kicsit merészebb színű ruhát egy színben passzoló vagány harisnyanadrággal!

A szürke árnyalatú vagy a fekete színű ruhák tökéletesen illeszkednek a lila vagy narancssárga harisnyához. De választhatsz olyan mintákat is, melyek odavonzzák a tekintetet!

rosalia vastag harisnyainez Penelope vastag harisnya

Téli harisnyák különleges mintákkal

Szerencsére ebből a szempontból számtalan lehetőség közül választhatsz. Függetlenül attól, hogy egyszínű harisnyát  vagy mintás harisnyát választ , kiemelheted nőiességedet akárd hétköznapi  ruhákban, akár azokban, ahol extra eleganciára van szüksége. Természetesen ebben az esetben a kinti időjárásnak és hőmérsékletnek van beleszólása - ügyelj arra, hogy olyan harisnyát válassz, amelyben nem fagysz meg és elég vastag ahhoz, hogy alul melegen tartson.

A mintás harisnyák univerzálisak és feldobják és különlegessé teszik az egész öltözéket, deazért válassz a korod szerint. Bizonyos minták csak a fiatalabb hölgyeknek ajánlottak.

téli mintás harisnyacombfix mintás harisnya

Harisnyanadrág nadrággal - sikeres és kényelmes téli kombináció

Amikor már nagyon hideg van, a legjobb lehet egyszerűen csak felkapni a jó öregharisnya- nadrág párost.. Ami a mintákat és a színeket illeti, nem kell visszafognod magad. A lehetőségek száma csaknem végtelen.