Barion Pixel

Harisnyatartó és harisnyakötő

Egy termék érhető el.

1-1 / 1 elem mutatása

Harisnyatartó

A harisnyakötők továbbra is nagyon népszerűek. Ráadásul sok fajta létezik, és így minden nő számára megtalálhatja a tökéletes megoldást. Hogyan válasszunk olyan harisnyakötőt, amely minden nap betölti funkcióját?

Harisnyatartók és harisnyák régen és ma

A harisnyák már a 14. század óta ismertek, és akkor még csak térdig érő zoknik voltak, amelyeket harisnyakötő tartott. Az évek során fejlődtek, amíg a műselyemharisnya tömeggyártásba nem került, és megszületett az igény  a harisnyatartókra is. Ma már olyan harisnyákat és combfixeket készítettek, amelyek nem igényelnek külön tartószerkezetet, mégis egy stílusos harisnyakötőt a legtöbb nő szeret a ruhatárában. Kiváló megoldás mindennapi használatra és különleges alkalmakra is - amikor csak nőiesnek akarjuk érezni magunkat. 

Hogyan válasszunk harisnyakötőt?

A megfelelő modell keresésekor két fontos tulajdonságot kell figyelembe vennie: az öv szélességét és a harisnyatartó pántok számát melyek helyén tartják a harisnyát. Mindennapos szinten a legjobb lehet egy 6 pántos harisnyakötőt, mindegyik lábra 3-at. Még nagyobb biztonságot garantálnak a 8 pántos harisnyakötős övek. Vannak  2 pántos harisnyakötős is mely kiváló megoldás lehet különleges alkalmakra, például egy romantikus estére.

Az öv szélessége is számít. A közepesen magas harisnyakötő a leggyakoribb modell, és meglehetősen univerzális, csípőn vagy derékon viselhető. A magas öv csak a derék körüli viselésre alkalmas, de a hasat is ellaposítja egy kicsit. A vékony öv viszont a legelterjedtebb, nagyon nőies változat, az alak formáló harisnyakötő pedig tökéletes megoldás egy nagy kiruccanásra - hivatott karcsúsítani az alakot, kihangsúlyozni a derekát és a fenekét.

És a harisnyatartós harisnyák?

Az ilyen típusú készletek meglehetősen népszerűek. Egy adott harisnyatartóhoz nem minden fajta harisnya illik, ennek a két elemnek itt a kiválasztásával nincs gond. Éppen ezért viselése nagyon természetes és szinte teljesen észrevehetetlen lesz. Annak érdekében, hogy a pántok mindig feszesek maradnak, és mindegyiket külön kell beállítani.