Barion Pixel

Combfix

A combfixek kifejezetten azoknak a nőknek készültek, akik szeretnek játszani a divattal, és nem félnek a merész kombinációktól, harisnyáink amelyek a legújabb trendeket és a női klasszikusokat ötvözik. Az időtlen, fekete harisnyák és testszínű modellek melyek tökéletesek lesznek a meleg hónapokban különféle alkalmakra – esküvőkre, találkozókra vagy bulikra vagy akár üzleti találkozókhoz és munkához.

10 termék található.

1-10 / 10 elem mutatása

Combfix harisnya- az ellenállhatatlan érzékiség 

Nőiesség, érzékiség és kényelem - a combfix harisnya hallatán először ez jut eszünkbe. Függetlenül az alkalomtól, minden nő szexi és különlegesnek fogja érezni magát benne. A kínálatban  szerepel harisnyatartós és combfix harisnya is. A minták, színek és vastagságok széles választéka megkönnyíti a választást. Gondoltunk a kerekded formájú hölgyekre is - a plus size méretű harisnya minden elvárásnak megfelel.

A combfix harisnya olyan ruhadarab, amelyet minden nőnek ki kell próbálnia legalább egyszer. Bár senki sem látja igazán, mi rejtőzik a szoknya vagy ruha alatt, a gyönyörű csipkés harisnya önbizalmat és szexuális vonzerőt ad a nőnek. Az időtálló, varrással ellátott harisnyák optikailag meghosszabbítják a lábakat, a színes harisnyák pedig lehetőséget adnak bármilyen - még a legőrültebb - stílus kiegészítésére is.