Barion Pixel

Harisnya

 

30 termék található.

1-30 / 30 elem mutatása

A női harisnya elképesztően sokféle lehet. A harisnya webshop kínál combfix típust és harisnyanadrágot klasszikus egyszínű és mintás modelleket esküvői harisnyát és necc harisnyát. A hidegebb napokra vastag harisnyákat és vékony átlátszó harisnyákat, nyárra beleértve az ultra vékony 8 denes vastagságot is.

Milyen alkalomra viselj harisnyát?

A harisnya elegáns stílusú és mindennapi használatra egyaránt viselhető. A nagyon szűk, vékony anyagú ruhák alatt jobban mutatnak a combfix harisnyák melyek nem látszanak ki a ruhák alatt. Rövidebb szoknyával is felhívhatod a figyelmet a harisnyára, a különböző minták szépen kiemelik a formás lábakat.

Hogyan kell felvenni a harisnyát?

A harisnyát sietség nélkül kell felvenni, finoman és egyenletesen nyújtva a kezünkkel felsőrészt. Először győződj meg róla, hogy szakítod fel a harisnyát valamilyen ékszerrel vagy a körmöddel. A legjobb, ha harisnyát teljesen száraz lábakra vesszük fel - ha korábban krémet használtál, akkor meg kel várni amíg a kozmetikum teljesen felszívódik. Ez különösen fontos az combfix harisnyáknál. Ellenkező esetben a szilikon csíkok nem tartják őket a helyükön.

Mire figyel a méretválasztáskor?

A legjobban illeszkedő modell kiválasztásához figyelembe kell venni a comb kerületét, a láb hosszát és a belső láb hosszát. Kérjük, olvasd el a méret táblázatot!