Barion Pixel

Csere -lehetőség

Cserélünk? : Igen.Amennyiben mégsem lett jó a méret, vagy másik modellt szeretnél, kérjük, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk, és cserélünk!
 
Hogyan működik a csere?
1. Add le a csererendelést a honlapon keresztül és a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy csere lesz, és hogy milyen teméke(ek)et cserélsz.
2. A cserélendő terméket, hordatlan, állapotban, címkésen, a termék eredeti csomagolásának sérülése nélkül, mihamarabb add fel erre a címre:
Cibarius Kft, 2030 Érd, Fügefa u 148.
Fontos, hogy. a csomag beazonosítható legyen, tehát a megrendelő nevét, és  a rendelésszámot kérjük szépen feltüntetni a csomagon.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vevőt illetik. A visszaküldött csomag beérkezését követően amint tudjuk küldjük a megrendelt cserét, itt is a megadott 1-2 hetes szállítási idővel kell számolni, terméktől függően.
Fontos! 
A csere-rendelésekre az esetleges kedvezmény kuponokat nem tudjuk jóváírni.A cserélendő terméket a vásárláskori áron számoljuk, akkor is ha változott az ára az új, csere rendelés leadásánál.A csere kedvezményes szállítási díja, értékhatártól függetlenül: egységesen 990 Ft futárral címre vagy Foxpost pontba is kérheted.
Hogyan lehet INGYENES A csere KISZÁLLÍTÁSA?
A cserét INGYENESEN küldjük el, ha a cserélendő termék(ek)en kívűl minimum 3000 Ft-ért rendelsz bármely terméket pluszban.Amennyiben keletkezik különbözet, a csererendelésnél a rendszer nem fog különbözetet számolni, azt utólag manuálisan végezzük el, ezért is fontos, hogy feltüntesd a megjegyzésnél, hogy csere lesz.Tudjuk, hogy nehéz látatlanban helyes méretet rendelni, főleg nagyobb méreteknél! Ezért ha elakadtál segítünk!