A borús őszi időjárás és a hideg negatívan hathat a hangulatunkra, ami azt jelenti, hogy sokan legszívesebben egész napra egy takaró alá bújnánk. Hogyan javíthatod a hangulatodat ősszel? Az egyik legjobb ötlet természetesen a divatos és szexi női fehérnemű! De mit válassz ősszel? Milyen stílusokat és színeket válassz?

Divatos és szexi fehérneműk őszre is

Az ősz az elmélkedés időszaka, másrészt azonban nem szabad megfeledkeznünk a vele járó színes varázslatról sem. Fontos, hogy az őszi színek egyre inkább megjelennek a női divatban, beleértve a fehérneműk világát is. Kabátok, sapkák és színes sálak mentik meg az őszi depressziótól? Akkor mindenképpen érdemes egy őszi árnyalatú, szexi fehérnemű szettet is hozzáadnod!

Egyedi fehérnemű szettek őszre

Amikor új fehérneműkről beszélünk, nyilvánvalóan a szexi csipkés szettekkel kell kezdenünk. Igaz, az ünnepek utáni időszakban a fehérneműket hajlamosak vagyunk a vastagabb ruharétegek alá rejteni, de nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen érzéseket kelt bennünk. 

Mit válasszunk ősszel? Az évszak jellegzetes színei, azaz a vörös, a barna és a zöld különböző árnyalatai mellett döntünk. Inspirációt keresel? Íme néhány kedvencünk. 

Színes  csipke fehérnemű szett

A sötét, üvegzöld vagy az égszürke a legtrendibb színek, nem meglepő, hogy a fehérneműk világába is bekerültek. Csipke díszítésekkel kombinálva rendkívül sokoldalú választás, amely egyszerre kényelmes és érzéki.

színes csipke fehérnemű

Bordó csipke fehérnemű szett dekoratív csíkokkal

Ha már az ősznél tartunk, a bordó akcentusok kihagyhatatlanok, amelyek a vöröshöz hasonlóan azonnal hatnak az érzékeinkre - különösen, ha rendkívül szexi csipkével és érzéki combpántokkal kombináljuk őket

Szexi fehérnemű szett fűzős felsővel

Ha valami őrültebbet keresel, hogy lenyűgözd a partneredet? Itt egy zöld vagy bordó fehérnemű szett fűzős felsővel kétségtelenül az egyik legjobb ötlet!

szexi bordó fűző szett

Valami különlegesre vágysz az őszi estékre?

Természetesen, mivel őszi fehérneműkről beszélünk, a hosszú és romantikus estékhez is kell lennie valaminek. Mit válasszon a klasszikus csipke fehérnemű szett mellett? Ha már őszi fehérneműkről van szó, hosszú és romantikus estékre való javaslatokban sem lehet hiány. Mit válasszon a klasszikus csipke fehérnemű szett mellett?

Az egyik legérdekesebb és legsokoldalúbb lehetőség az érzéki neglizsé lesz, amellyel a fürdő után beburkolhatja testét, de egy szeretkezéssel teli este alatt is lenyűgözheti partnerét. 

őszi női neglizsé

Stílusos harisnya, az őszi stílus szexi kiegészítője

Végül egy olyan kiegészítő, amely nélkül a legtöbben el sem tudjuk képzelni az őszt - a női harisnyanadrág. Tökéletes kiegészítője minden őszi megjelenésnek, különösen a ruhákhoz és szoknyákhoz.Bár úgy tűnhet, hogy ami a divatot illeti az ősz és a tél az év legrosszabb szezonja. A látszat ellenére azonban ez egy nagyszerű időszak arra, hogy játszadozzunk a stílusunkkal és mindazokkal a ruhadarabokkal, amelyek a többi hónapot a szekrényünkben vagy a fiókjainkban töltik. Gyönyörű kabátokról, nőies sálakról, sapkákról és természetesen harisnyanadrágokról beszélünk. Ma az utóbbival foglalkozunk. Melyek a legjobb harisnyanadrágo őszre? Íme néhány ötlet!

A harisnyanadrág nem csak az őszi styling birodalma, de ilyenkor nem csak kiegészítik az öltözéket, hanem megvédik a lábunkat a hidegtől is. Bár a harisnyanadrágok egy ideje nem voltak túl népszerűek, az utóbbi időben igazi reneszánszukat élik, és számos vastagság, minta és szín közül választhatunk.

Harisnyanadrágok ősszel - hogyan viseljük őket?

Az őszi ruházat célja, hogy megvédjen minket a hidegtől és a nedvességtől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk kedvenc szoknyáinkról és ruháinkról. Ráadásul a jól megválasztott harisnyanadrágok teljesen új karaktert adhatnak az öltözékednek! Ősszel szinte bármilyen alkalomra viselhetsz harisnyát - csak meg kell találni a megfelelő terméket. Mit válasszon?

Míg az ősz elején még többféle vastagságú harisnya közül választhatunk, addig novemberre már olyan harisnyanadrágot keresünk, amely valóban védi a bőrünket a kellemetlen hideg ellen. Ezért az első dolog, amit vásárláskor figyelembe kell venni, a vastagságuk.Ez azt jelenti, hogy a vékony harisnyanadrágokkal egészen tavaszig  kell várnunk? Egyáltalán nem! A szexi harisnyanadrágok könnyen viselhetők nadrágok alatt, különösen azok, amelyek lyukasak. 

Klasszikus női harisnyanadrág

Természetesen a legsokoldalúbb lehetőséggel kezdjük - vastag és átlátszatlan harisnyával, amely megvédi lábunkat az őszi hideg ellen. Fontos azonban, hogy ne feledjük, nem csak sötét színekre vagyunk ítélve. A legjobb bizonyíték a gyönyörű és klasszikus mustárszínű harisnya.

Női mintás harisnyanadrág

A minták miatt a harisnyanadrágok ismét divatosak lettek. Bár sokkal gyakrabban  találkozunk velük a vékony harisnyanadrágoknál vastagabb modellekben sincs hiány belőlük. Kedvencünk az átlátszatlan, masnimintás harisnya. Természetesen létezik a klasszikus pöttyös változat is, amely gyakorlatilag bármilyen öltözékhez passzol.

mintás harisnya ősze

Áttetsző harisnyanadrág

A sejtelmesen áttetsző  harisnyanadrág nagyon szexi tud lenni. Ez a harisnyanadrág nem csak feldob bármilyen öltözéket, de a partnered is el fogja venni rólad a szemét.

Kockás harisnyanadrág

Végül, de nem utolsósorban, egy igazi őszi és téli slágert készítettünk - egy elegáns kockás mintás harisnyanadrággal, melynek mintája közvetlenül utal a klasszikus sálakra.